Tuesday, 14 April 2015

Shaklee dan Bonus

 
 
Hai semua... apa khabar iman? meningkat ke menurun ke?
 Jum betulkan niat...
apa-apa korang nak buat..betulkan niat dahulu... http://matcuoi.com



ni... sebenarnya fila nak cerita pasal bonus fila dalam shaklee...

pertama... fila bagitahu semua ni bukan nak menunjuk ataupun nak up diri....
bukan... http://matcuoi.com


tujuan Fila share ni sebab fila nak korang tahu bahawa student macam fila pun still boleh dapat side income....

maseh boleh jana pendapatan tanpa perlukan modal yang besar.. fila join shaklee hanya dengan bayar yuran pendaftaran yang bernilai 68.90 sahaja.... dan bila kita rajin usaha disertakan dengan menjaga hubungan kita dengan Allah...pasti kita akan menuai hasilnya...



Nilah bonus Fila yang Allah berikan untuk bulan March 2015.... impian Fila nak simpan untuk belikan mak handfon baru yang boleh on whatsApp...boleh Fila hari hari hantar gambar kat mak... mak pun boleh hantar gambar kat Fila...

sebelum ni mak pakai handfon torchlight je...boleh dgr suara je...http://matcuoi.com

nak cerita lagi sikit boleh?

dalam empayar shaklee Fila yg diberi nama WASILAH... Fila ade 3 sid dibawah jagaan Fila...mereka juga salah satu kekuatan fila untuk terus kekal dalam Shaklee...

Fila nak bagitahu MLM Shaklee bukan macam MLM biasa... its superb... bukan seperti andaian awam yg menyatakan upline makan duit downline... tak...

sebab shaklee guna sistem yg adil... kalau downline dapat point besar tapi upline tak dapat...downline punye bonus akan lebih besar daripada downline...

setiap SID di beri bonus berdasarkan usaha mereka termasuk upline...

xde istilah makin banyak downline makin besar bonus upline....takkkkk !

sebab tu fila kata Shaklee ni....

ADIL http://matcuoi.com

kalau nak join boleh la roger n out kat Fila...no henfon ade termaktub kat bawah...bulan ni ade special yg menanti bagi yang nak mendaftar dengan Fila...



Fila pun tak sangka sebenarnya akan merasa bonus sebanyak ni...sebab sebelum ni Fila join pun sebab nak makan je...xde pulak nak buat niaga... tapi lepas dapat rasa kesan shaklee ni pada diri..teringin pulak nak bagitahu semua orang shaklee ni satu produk yang bagus...100% semulajadi...tanpa bahan kimia...

nowadays, people lagi suka ambil supplemen yang dapat kesan yang cepat tanpa fikirkan bahan kimia yang ada di dalam produk tersebut...

Jadi, Fila suggestkan kepada semua yang ingin sihat tanpa side effect... kaji selidik lah produk Shaklee...saya yakin anda akan jatuh cintan cintun...

BYE! http://matcuoi.com

Lots of Love,
Fila
SHAKLEE 1028235
0109677884
http://www.anafila.blogspot.com

3 comments:

  1. Hahahaha comel comel!!!
    Sgt suka semua emoticom bergerak tu!!!

    ReplyDelete
  2. Hehehhehe.... fila pon suke sgt..kenangan manis kau dan aku...hikhik

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete